Încălțăminte outdoor bărbați
adidas
TERREX FREE HIKER PRIMEBLUE

  Momentan indisponibil

Produse asemănătoare:

technologie


  • returnare maximă a energiei
  • stabilitatea temperaturii (spre deosebire de talpa din EVA si BOOST, menține aproximativ aceleași caracteristici ale materialului la temperaturi între -20°C și +40°C)
  • rezistență ridicată a materialului

BOOST™ reprezintă un material cu adevărat revoluționar, produs din capsule de termo poliuretan. Această tehnologie conferă încălțămintei outdoor o dimensiune cu totul nouă. Traseele montane necesită frecvent un număr mare de pași pe suprafețe tari sau pietre, chiar aici intervenind cel mai mult spuma BOOST™ – aceasta absoarbe șocurile într-un mod excelent și conferă o energie de neegalat fiecărui pas. Persoanele iubitoare de outdoor vor aprecia și moliciunea plăcută a materialului, care îi va ajuta să parcurgă trasee și mai lungi.

Mai multe »

  • cauciuc extrem de rezistent și calitativ
  • îmbunătățește randamentul pe orice suprafață și pe orice vreme
  • grip cu 32 % mai bun în comparație cu alte materiale

Societatea adidas și producătorul de anvelope cunoscut în întreaga lume și-au unit forțele, rezultatul fiind o talpă extrem de rezistentă și calitativă, care facilitează o aderență maximă pe toate laturile și în orice condiții meteo. Calități excelente pe suprafețe uscate și umede, în căldura verii sau în frigul iernii, putere de tracțiune ridicată la alergarea în rampă și la coborârea pantelor – talpa CONTINENTAL reprezintă toate acestea.

Mai multe »

Primeblue reprezintă fire funcționale care conțin materialul Parley Ocean Plastic®, obținut din deșeuri reciclate recuperate de pe plajele și malurile oceanelor, așadar din plastic recuperat înainte să ajungă în ocean.

Mai multe »

Încălțăminte outdoor bărbați adidas TERREX FREE HIKER PRIMEBLUE


Garanție24 de luni
Stareîn stoc
Număr catalogFZ3626
ai nevoie de sfaturi?
+40 31 630 8365 (lu-vi: 8:00-16:00)